Gott Nytt År

Vi önskar dig ett riktigt bra år 2020 fyllt med glädje, hälsa och framgång!

BB4 Communication ser fram emot det nya året 2020. Vi kommer att möta efterfrågan och fokusera ännu mer på Inbound Marketing. Vi kommer även att öka samarbetet med journalister i story telling, samt i content produktionen.

Bra content är det starka verktyg som fortsätter att skapa bra relationer med nya leads och knyta befintliga kunder ännu närmare dig och ditt företag. För att möta den ökade efterfrågan på stöttning i content marketing processen kommer vi under våren att öka samarbetet med en framstående journalist med 20 års erfarenhet av redaktionellt arbete och story telling från TV-, Radio- och tidningsvärlden. En kompetens som är oerhört viktig för att skapa riktigt bra content för dig som kund och för dina kunder och leads. Vi återkommer med fler nyheter om vårt samarbete senare i vår, håll utkik!

Funderar du också på att effektivisera ditt sälj- och marknadsarbete med hjälp av Inbound Marketing och Content Marketing? Vi älskar att bolla funderingar och ideér, därför bjuder vi alltid på 1 timmes kostnadsfri rådgivning och bollplank.

-– Till er alla från oss på BB4 Communication, ett Gott Slut och ett riktigt Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *