BB4s Samarbetspartners

BB4 Communication

Tillsammans  med andra blir vi ännu starkare och smartare. BB4 Communication arbetar i nätverk och tar vid behov hjälp av våra framgångsrika kollegor inom journalistyrket och inom Inbound Marketing. Vi arbetar lokalt i Sverige och globalt.

I vårt nätverk samarbetar vi med andra experter

  • Vid hjälp med redaktionellt arbete, samarbetar vi vid behov med journalister som är insatta i Inbound Marketing och Content Marketing metodiken.
Ulrika Nandra

Ulrika Nandra har arbetat ihop med Boel Haglund på BB4 Communication sedan 2015. Hon är journalist och har jobbat inom press, tv och radio på Sveriges största mediehus. Hon har också varit frilansjournalist i Bombay samt New York och även arbetat som nyhetsreporter i Kapstaden. Från och med juni 2020 samarbetat vi under namn Yellowwood Story

  • Kennedy Group AB, John Kennedy (CEO). BB4 Communication har samarbetat med John Kennedy sedan 2014. John har lång erfarenhet av ”international sales, brand building, customer loyalty program och marknadsföring. Även han är certifierad i Inbound Marketing och är en HubSpot Partner Agency.

Vill du också ingå i vårt nätverk och hjälpa till vid behov? Vi vill bli fler så tveka inte att skicka in din intresseanmälan! Kontakta oss